Lean Green Belt zelfstudie

Lean Green Belt zelfstudie

Het is ook mogelijk om met zelfstudie een Lean Green Belt te halen. Deze optie is veel goedkoper dan de klassikale opleiding. De belangrijkste redenen om een e-learning van 5ST3PS te volgen:

  • De e-learnings zijn volledig Nederlandstalig;
  • De e-learnings zijn didactisch onderlegd. Ze bestaan uit korte modules zodat je de stof goed opneemt en zodat de e-learning gemakkelijk tussendoor te volgen is.
  • Examen zit inbegrepen in de prijs. Als je slaagt, ontvang je een internationaal erkend certificaat.

Bovendien volg je de e-learning al voor € 599,- (ex. BTW). Schrijf je eenvoudig in!

Premium

Om de stof echt tot leven te laten komen, kan je ook een premium e-learning volgen. Je profiteert dan van de volgende extra’s:

  • Volg ook een live online training. Via de webcam heb je contact met de Master Black Belt en medestudenten. Het voordeel is dat je de stof ook leert toepassen in de praktijk en je vragen kunt stellen.
  • Een persoonlijke coach. Stel je vragen n.a.v. de e-learning aan een Master Black Belt die bereikbaar is per telefoon en mail.

De premium versie van de e-learning kost € 799,- (ex. BTW). Dit is dus een kleine meerprijs, maar een grote meerwaarde als je later in de praktijk aan de slag wilt gaan.

Lean Green Belt zelfstudie vs. klassikale opleiding

Wat is voor jou de betere keuze? Zelfstudie of een klassikale opleiding? Met beide opleidingen kan je een internationaal erkend Lean Green Belt certificaat behalen. Daarnaast zijn beide opleidingen corona-proof. Zelfstudie is corona-proof, omdat de opleiding geheel online is. De klassikale opleiding is corona-proof, omdat we passende maatregelen hebben getroffen. Wat zijn dan de verschillen?

  • Zelfstudie is goedkoper, maar er is minder interactie met de docent;
  • Met zelfstudie kan je beginnen wanneer je wilt;
  • Zelfstudie vraagt meer eigen discipline dan een klassikale opleiding.

Wil je de verschillende opleidingen uitgebreid vergelijken? Vraag dan brochures aan en kies de vorm die jou het meest aanspreekt. Als je iemand wilt spreken, dan is onze leeradviseur bereikbaar voor advies. Neem contact op met leeradviseur@5st3ps.nl of 010-8468990.

Zelfstudie Lean Green Belt